Menu

Over SKC

De Stichting Keurmerk Cadeaukaarten heeft tot doel om de beeldvorming ten aanzien van cadeaubonnen positief te beïnvloeden door de kwaliteit van het uitgifte- en beheerproces van cadeaukaarten te verhogen.

De Stichting is ook een platform voor informatie- en kennisuitwisseling met het oogmerk om de branche verder te ontwikkelen.

Organisatie

Het bestuur van SKC

Het bestuur van Stichting Keurmerk Cadeaukaarten bestaat uit:

  • Kees van Wijk Algemeen directeur VVV Nederland B.V. (voorzitter)
  • Jeroen de Zwart Algemeen directeur Fleurop/Interflora Nederland B.V. (bestuurslid)

Het secretariaat van SKC

Het secretariaat van de Stichting bestaat uit:

  • John Griep, secretaris
  • Barbra Poppelaars, officemanager

Contactgegevens:

Stichting Keurmerk Cadeaukaarten (SKC)
Postbus 4076
5004 JB Tilburg
013-5944212
info@keurmerkcadeaukaarten.nl
www.keurmerkcadeaukaarten.nl

Het secretariaat wordt gevoerd door Wissenraet Van Spaendonck. In Nederland is Wissenraet Van Spaendonck dé toonaangevende dienstverlener als het gaat om de belangenbehartiging, het management en de ondersteuning van belangenorganisaties. Onze opdrachtgevers zijn brancheverenigingen, werkgevers-organisaties, paritaire stichtingen, beroepsverenigingen, platformen en tijdelijke coalities. Kijk op www.wispa.nl voor meer informatie.

Actueel

9 juni 2017

Op 8 juni jl. vond een informatiebijeenkomst plaats voor cadeaukaartuitgevers en andere geïnteresseerden in de voortgang van de Stichting Keurmerk Cadeaukaarten (SKC). Tijdens de bijeenkomst is door voorzitter Kees van Wijk van SKC een terugblik gegeven op de totstandkoming van het Keurmerk en een toelichting gegeven op de huidige stand van zaken, heeft penningmeester Werner Vorstman de Toetsingsprocedure nader toegelicht en is bestuurslid Jeroen de Zwart ingegaan op de inhoudelijke eisen voor het verkrijgen van het Keurmerk.
Het betreft dan met name eisen op het gebied van geldigheid (minimaal aantal jaren), aanbod (voldoende mogelijkheden om de cadeaukaart in te wisselen) en betrouwbaarheid (beheert de uitgever de gelden op een veilige manier).

Download hier de presentatie

Als u interesse heeft om ook met uw logo bij Erkende Cadeaukaarten vermeld te worden, dan kunt u zich voor het Keurmerk Cadeaukaarten aanmelden.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++