Menu

Missie & Organisatie

Het Keurmerk Cadeaukaarten zet zich om de belangen van consumenten die cadeaukaarten geven en ontvangen te behartigen en verbeteren. Dit doen wij door aan aangesloten cadeaukaarten voorwaarden te stellen op het gebied van financiële zekerheid, dienstverlenging en inwisselbaarheid van de kaarten. Het Keurmerk spant zich tevens in om samen met de aangesloten cadeaukaarten de duurzaamheid in de branche te verbeteren met balans tussen sociale, economische en ecologische factoren. Met deze mission statement wil de Stichting tevens bijdragen aan een verdere professionalisering en verbeteren van de reputatie van de Cadeaukaarten branche.

Het bestuur van Stichting Keurmerk Cadeaukaarten bestaat uit:

  • Toon van Dooijeweerd, directeur YourGift Cards, voorzitter
  • Alex Schade, directeur Podium Cadeaukaart, secretaris
  • Martin de Wilde, directeur Cadeaukaarten Nederland BV, penningmeester

Contactgegevens:

Stichting Keurmerk Cadeaukaarten (SKC)
Lucasbolwerk 11
3512 EH Utrecht
06 - 52 66 85 24

info@keurmerkcadeaukaarten.nl
www.keurmerkcadeaukaarten.nl

Actueel: Nieuwe voorwaarden per 1 september 2021

Vanaf 1 september 2021 zullen er nieuwe voorwaarden in werking gaan. U kunt deze alvast opvragen via info@keurmerkcadeaukaarten.nl

Actueel: Keurmerk Cadeaukaart voor YourGift cadeaukaart

De Stichting Keurmerk Cadeaukaarten heeft een nieuwe deelnemer. Met ingang van 13 april jl. is de uitgever YourGift Cards BV toegetreden met haar "YourGift Gifts&More" cadeaukaart. Deze cadeaukaart voldoet aan de door de Stichting gestelde kwaliteitseisen en mag derhalve het Keurmerk Cadeaukaart dragen.

'Wij hebben deze stap bewust gezet omdat we consumentenbelangen op één zetten" aldus Toon van Dooijeweerd, directeur van YourGift Cards B.V. "Het is belangrijk dat de consument erop kan vertrouwen dat de uitstaande gelden veilig zijn, er meer dan voldoende aanbod is en zeer lang geldig is".

Erwin de Zeeuw, voorzitter van Stichting Keurmerk Cadeaukaarten: "Wij zijn blij dat YourGift Cards deze stap heeft gezet. Als EGI-gecertificeerde cadeaukaart met een ruime geldigheidsduur voldoet zij aan de kwaliteitseisen van het keurmerk, waarbij de consumentenbelangen goed gewaarborgd zijn. Het geeft aan dat het denken vanuit de consument steeds belangrijker wordt in onze sector. Uiteindelijk wordt iedereen daar beter van".